Studii pentru Evaluarea Satisfacției Angajaților

Evaluează experiența angajaților, nivelul de satisfacție și loialitate, și dezvoltă strategii pentru o cultură organizațională sănătoasă, cu ajutorul studiilor de satisfacție a angajaților

Cere o ofertă personalizată

Monitorizează constant satisfacția angajaților din organizație. Te ajutăm să descoperi nevoile și așteptările echipei pentru a îmbunătăți cultura organizațională și productivitatea.

Satisfacția angajaților

Descoperi nevoile și așteptările echipei și identifici problemele care ar putea duce la plecarea angajaților și la reducerea retenției.

Cultura organizațională

Obții feedback important despre cultura organizatională, vezi punctele forte și punctele slable ale acesteia, ceea ce duce la îmbunățățiri și schimbări pozitive.

Brand de angajator

Dezvolți brandul de angajator prin creșterea loialității și angajamentului angajaților și prin promovarea unei culturi organizaționale pozitive.

cere o ofertă personalizată

Studii de Satisfacție a Angajaților

Descoperă cât de mulțumiți sunt angajații din organizație, cu ajutorul serviciilor noastre de evaluare a satisfacției angajaților. Află cum putem ajuta la îmbunătățirea culturii organizaționale, creșterea retentiei și productivității angajaților.

Ce este un studiu de evaluare a satisfacției angajaților?

Crești satisfacția, productivitatea și loialitatea angajaților

Un studiu de satisfacție a angajaților este conceput pentru a identifica cât de mulțumiți sunt angajații cu condițiile de muncă, relațiile cu colegii și cu managementul, politica de resurse umane, remunerația și alte aspecte relevante.

Scopul principal este de a colecta feedback-ul angajaților și de a identifica problemele și punctele forte ale organizației în ceea ce privește condițiile de muncă și managementul resurselor umane. Rezultatele studiului sunt utilizate pentru a dezvolta soluții pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și a satisfacției generale a angajaților.

Beneficiile directe sunt: îmbunătățirea moralei, reducerea fluctuației de personal, creșterea productivității și a profitabilității.

Crești brandul de angajator

Studiul de satisfacție a angajaților poate ajuta la îmbunătățirea brandului angajator prin creșterea loialității și angajamentului angajaților și prin promovarea culturii organizaționale pozitive.

Afli detalii relevante despre cum gândesc colegii din organizație, beneficiarii finali ai cei cărora li se adresează politicile și inițiativele de resurse umane.

Cere o ofertă personalizată
satisfactie-angajati
studii-mkor

La ce întrebări răspunde un Studiu de Evaluare a Satisfacției Angajaților?

Obții informații despre percepția angajaților

  • Cât de mulțumiți sunt angajații cu munca pe care o fac și cu responsabilitățile pe care le au?
  • Cât de bine se aliniază valorile și cultura organizației cu valorile și interesele lor personale?
  • Cât de bine sunt tratați de colegii și de conducerea organizației?
  • Cât de mulțumiți sunt de mediul de lucru și condițiile de muncă, inclusiv cu programul de lucru și posibilitatea de a lucra de acasă?
  • Cât de mulțumiți sunt de politicile de dezvoltare profesională și personală, inclusiv cu oportunitățile de învățare și dezvoltare a carierei?
  • Cât de mulțumiți sunt de retribuția salarială și de beneficiile oferite de organizație?
  • Cât de mulțumiți sunt de comunicarea din cadrul organizației, inclusiv de feedback-ul primit și de posibilitățile de implicare în luarea deciziilor?
Cere o ofertă personalizată

Când realizezi un Studiu de Satisfacție a Angajaților?

Cel puțin o dată pe an

Cercetările care evaluează satisfacția angajaților pot fi derulate recurent (de obicei, anual) sau punctual (de exemplu, înainte și după implementarea unor schimbări majore în organizație, cum ar fi o fuziune, o reorganizare sau o schimbare a conducerii, după implementarea unor programe de formare sau dezvoltare a angajaților).

Recomandarea experților MKOR

Recomandarea experților MKOR este să derulezi cel puțin o dată pe an un studiu de satisfacție a angajților.
Nu uita să incluzi și o secțiune despre Diversitate și Incluziune, acesta fiind un aspect care crește satisfacția la locul de muncă, atât din perspectiva angajaților, cât și a companiilor, conform studiilor noastre.

Cere o ofertă personalizată
evaluare-satisfactie-angajati
raport-studiu-profil-consumatori

Metodologiile utilizate pentru Studiile de Evaluare a Satisfacției la Job

Interviu în Profunzime

Cere o ofertă personalizată

Ce primești în cadrul unui Studiu de Evaluarea a Nivelului de Satisfacție al Angajaților?

Rezultate concrete și recomandări strategice. Ai acces la toate livrabilele proiectului:

Raport de cercetare

Dashboard interactiv

Topline report

Baza de date brută

Script chestionar

Rapoarte de activitate

raport-studiu-consumator

Te ajutăm să monitorizezi satisfacția angajaților și să afli oportunitățile de îmbunătățire, pentru un mediu de lucru stabil și sănătos

Stabilim împreună obiectivele

Înțelegem care sunt nevoile companiei tale și stabilim împreună obiectivele cercetării. Pe baza acestora, alegem metododologia cercetării de satisfacție.

Obținem date direct de la sursă

Experții MKOR intră în acțiune. Aflăm cele mai relevante aspecte de la angajați, cantitativ și calitativ, despre organizația în care lucrează.

Primești recomandări acționabile

Ne asumăm rezultatele studiilor noastre și garantăm validitatea lor. Rapoartele noastre sunt interactive, ușor de înțeles și oferă insight-uri pentru creșterea afacerii.

mkor-research-team-mac

Facem cercetare de 10+ ani

Suntem experți în măsurarea satisfacției angajaților, dedicați unui scop comun: acela de a oferi date relevante pentru cei care ne aleg ca parteneri. Ne motivează:

Provocările clienților

Rezultatele acționabile

Proiectele cu sens

Pasiunea

Perseverența

Dezvoltarea continuă

hai să povestim

10+

Ani de experiență în cercetare și studii de evaluare a satisfacției

250+

Proiecte de cercetare livrate cu succes

100+

Clienți deserviți, din industrii de Retail, FMCG și multe altele

Au încredere în noi

Păstrăm legătura?

Îți place ce ai văzut până acum? Este doar o mică parte din ceea ce facem. Abonează-te la newsletter și rămâi contectat cu noi. Mai avem încă multe să-ți arătăm! 🙂

Rămâi la curent cu trendurile pieței, date în exclusivitate și informații despre subiecte care te interesează. Fără spam.