Blogul MKOR – Cele mai noi trenduri în cercetare de marketing


Postăm recomandări de business, idei creative de marketing, precum și orice alte articole legate de creșterea afacerilor în general, văzute din perspectiva echipe noastre de cercetare.

Îți recomandăm să te abonezi la newsletter, dacă dorești să fii la curent cu ultimele știri de market research.

Sărbătorim Luna Europeană a Diversității dând glas angajaților din România


Citește primul studiu despre Diversitate și Incluziune în organizațiile din România, realizat de către MKOR în colaborare cu Carta Diversității din România.


0 Comentarii9 Minute

zoom_call_review_2020

Ce a însemnat 2020 pentru echipa MKOR: un an atipic, dar plin de realizări


În 2020 am empatizat cu provocările fiecărui client, am pus în aplicare o serie de proiecte interne foarte interesante, am lansat un instrument de optimizare în timp real a strategiei de business și echipa MKOR s-a mărit cu oameni faini!……


0 Comentarii10 Minute

Back to School Post-COVID 2020


Studiul Back to School Post-COVID a fost realizat în rândul părinților copiilor din învățământul preuniversitar, pentru a afla care sunt așteptările și temerile lor referitoare la modul de desfășurare a noului an școlar, de MKOR…


0 Comentarii22 Minute

Post-COVID-Consumer-Habits-CWE-Mockup

Comportamentele de Consum Post-COVID


Privind la comportamentele de consum post-COVID, activitățile sportive și cele în aer liber sunt preferate de români, în timp ce activitățile interioare, inclusiv mersul în mall-uri, vor fi evitate în viitorul apropiat, potrivit unui…


0 Comentarii7 Minute

economia-în-vremea-coronavirusului

Economia în Vremea Coronavirusului. Recenzie și Opinie


Cristi Tudorescu, Consultant Financiar asociat la MKOR a realizat o recenzie a cărții lui Iancu Guda, Economia în Vremea Coronavirusului. Recenzie de carte.


0 Comentarii29 Minute

diversity inclusion

Diversitatea și Incluziunea în Organizațiile din România 2020


Citește primul studiu despre Diversitate și Incluziune în organizațiile din România, realizat de către MKOR în colaborare cu Carta Diversității din România.


0 Comentarii17 Minute

Rezumatul Forbes ReInvent: sfaturi de leadership pe timp de criză


Cele mai utile sfaturi pentru revenire post criza COVID-19, din partea unora dintre cei mai titrați oameni de afaceri ai momentului.


0 Comentarii30 Minute

impact-coronavirus-business-cover

Studiul Impactul Epidemiei de COVID-19 asupra Mediului de Afaceri din România


Raportul ilustrează situația organizațiilor private din țara noastră, efectul precum și impactul COVID-19 asupra mediului de afaceri din România.


0 Comentarii12 Minute

Analiză: Profilul Societăților care au Aplicat la IMM Invest


Cristi Tudorescu, consultant financiar pentru MKOR, a realizat o analiză a profilului firmelor aplicante la programul de susținere a afacerilor, IMM Invest.


0 Comentarii11 Minute