Blogul MKOR – Cele mai noi trenduri în cercetare de marketing


Postăm recomandări de business, idei creative de marketing, precum și orice alte articole legate de creșterea afacerilor în general, văzute din perspectiva echipe noastre de cercetare.

Îți recomandăm să te abonezi la newsletter, dacă dorești să fii la curent cu ultimele știri de market research.

Școala în timpul COVID-19: provocările anului școlar 2021-2022 în contextul variantei Delta


Vezi care sunt provocările anului școlar 2021-2022. Descoperă condițiile de începere a școlii în România și în statele europene, dar și principalele recomandări ale autorităților.


0 Comentarii8 Minute

Infodemia COVID-19: Răspândirea Fenomenului Fake News în Pandemie


Fenomenul fake news a luat amploare în timpul pandemiei COVID-19. Am detaliat cele mai populare dezinformări și efectele acestora. Și am identificat cele mai eficiente modalități de a recunoaște și stopa răspândirea fake news.


0 Comentarii33 Minute

Primul studiu despre Diversitate și Incluziune în Organizațiile din România din Perspectiva Angajaților


Primul studiu despre D&I din România din perspectiva angajaților. Accesează gratuit raportul realizat de MKOR Consulting și Carta Diversității din România.


0 Comentarii16 Minute

Sărbătorim Luna Europeană a Diversității dând glas angajaților din România


Citește primul studiu despre Diversitate și Incluziune în organizațiile din România, realizat de către MKOR în colaborare cu Carta Diversității din România.


0 Comentarii9 Minute

zoom_call_review_2020

Ce a însemnat 2020 pentru echipa MKOR: un an atipic, dar plin de realizări


În 2020 am empatizat cu provocările fiecărui client, am pus în aplicare o serie de proiecte interne foarte interesante, am lansat un instrument de optimizare în timp real a strategiei de business și echipa MKOR s-a mărit cu oameni faini!……


0 Comentarii10 Minute

Back to School Post-COVID 2020


Studiul Back to School Post-COVID a fost realizat în rândul părinților copiilor din învățământul preuniversitar, pentru a afla care sunt așteptările și temerile lor referitoare la modul de desfășurare a noului an școlar, de MKOR…


0 Comentarii22 Minute

Post-COVID-Consumer-Habits-CWE-Mockup

Comportamentele de Consum Post-COVID


Privind la comportamentele de consum post-COVID, activitățile sportive și cele în aer liber sunt preferate de români, în timp ce activitățile interioare, inclusiv mersul în mall-uri, vor fi evitate în viitorul apropiat, potrivit unui…


0 Comentarii7 Minute

economia-în-vremea-coronavirusului

Economia în Vremea Coronavirusului. Recenzie și Opinie


Cristi Tudorescu, Consultant Financiar asociat la MKOR a realizat o recenzie a cărții lui Iancu Guda, Economia în Vremea Coronavirusului. Recenzie de carte.


0 Comentarii29 Minute

diversity inclusion

Diversitatea și Incluziunea în Organizațiile din România 2020


Citește primul studiu despre Diversitate și Incluziune în organizațiile din România, realizat de către MKOR în colaborare cu Carta Diversității din România.


0 Comentarii17 Minute

Rezumatul Forbes ReInvent: sfaturi de leadership pe timp de criză


Cele mai utile sfaturi pentru revenire post criza COVID-19, din partea unora dintre cei mai titrați oameni de afaceri ai momentului.


0 Comentarii30 Minute