Microsurvey Email Funnel

Generează Leaduri Automatizat. Crește Rata de Conversie. Comunică Personalizat

Microsurvey este cea mai scurtă cale de la lead la client – soluția care îți aduce lead-uri calificate, insight-uri valoroase și conversii pentru business-ul tău de eCommerce

Demo Gratuit
microsurvey-conversions-funnel
21% dintre leaduri comandă în primele 14 zileTu câte comenzi extra ai putea genera zilnic?

 • ROI de până la 35x
 • Convertește 10% din invitații în lead-uri calificate
 • Convertește 21% din lead-uri în clienți
 • Generează cu 10% mai mult business

De ce Microsurvey?

Microsurvey Funnel este începutul unei frumoase prietenii cu publicul tău, pornind de la date.

Microsurvey te ajută să creezi o experiență unică pentru clienți, în timp ce afli informații cheie pentru a defini client persona.

Întrebările targetate îți permit să afli ce doresc vizitatorii care îți calcă pragul virtual. Așa știi exact ce și când să le comunici, pentru a le oferi exact ce au nevoie. Transformă leadurile în clienți printr-o comunicare de marketing personalizată, bazată pe interese.

Emailurile 100% personalizate din funnel deschid noi oportunități pentru interacțiuni directe cu clienții actuali și potențiali ai magazinului, oferindu-le un Customer Journey unic.

Partea cea mai bună? Totul are loc automatizat, prin funneluri de email marketing adaptate perfect nevoilor și preferințelor vizitatorilor.

Află mai multe

Recuperezi traficul pierdut

Minim 95% dintre vizitatori părăsesc magazinul fără să cumpere. Transformă-i în lead-uri cu invitația la Microsurvey.

👉 În medie, 10% dintre invitații devin lead-uri calificate

Descoperi ce își doresc vizitatorii

Află informații despre nevoile vizitatorilor tăi din mini-chestionarul adaptat obiectivelor tale de business. Comunici personalizat cu lead-urile, pe baza răspunsurilor primite.

👉 În medie, 21% dintre cei care răspund plasează o comandă

Crești încasările magazinului

Personalizezi comunicarea, folosind informațiile primite de la lead-uri, în cadrul funnelului automatizat de e-mail.

👉 Comenzile din funnel reprezintă în medie 22% din totalul comenzilor

Cel mai bun ROAS din e-commerce

Cu Microsurvey obții cel mai bun ROAS (Return On Ad Spend) comparativ cu cele mai utilizate canale de promovare, care livrează în medie 2 – 4x.

👉 Microsurvey generează un ROAS de până la 35x!

Cum funcționează Microsurvey Email Funnel?

microsurvey-email-marketing-funnel-flow

1️⃣ Invitația la Microsurvey

Vizitatori pe care altfel i-ai fi pierdut devin leaduri calificate

Invitația la Microsurvey targetează numai vizitatorii care nu au pus încă o comandă, care au petrecut un timp minim pe site și care nu au mai completat Microsurveyul niciodată în ultimele 12 luni. În medie, aceasta înseamnă că invitația apare pentru 1 din 3 vizitatori ai magazinului.

2️⃣ Microsurvey-ul de 5 întrebări

Câștigi insight-uri valoroase

Odată accesată invitația, pornește mini-chestionarul cu 5 întrebări. Acesta este construit special pentru businessul tău, de echipa de experți în studii de piață de la MKOR Research. În chestionar adresăm întrebări despre produsele căutate, bugetul disponibil, atribute urmărite, surse de informare, etc. Posibilitățile de a afla informații altfel ascunse sunt nelimitate, iar tu ai la îndemână cel mai rapid și la îndemână instrument de cercetare, pe publicul tău țintă. Ce poate fi mai frumos de atât? 🤩

După completarea microsurvey-ului, utilizatorul primește un mesaj de mulțumire și este readus în site, exact în pagina de unde a plecat. Între timp, primește și primul email din funnel (vezi detalii mai jos 👇)

microsurvey-email-automation-funnel-flow

3️⃣ Funnelul Automatizat Microsurvey

Loializezi audiența cu Emailuri Personalizate, bazate pe interese

Funnelul de Microsurvey conține o secvență de 3 emailuri, care înseamnă și cel mai important pas din experiența utilizatorului. Emailurile sunt personalizate, trimise automat și se adresează nevoilor specifice ale fiecărui potențial client.

 1. Welcome email. Imediat după completarea sondajului, respondenții primesc un e-mail personal de mulțumire, cu un cod voucher și un link către categoria aleasă.
 2. Branding & Reminder email. Dacă după primul e-mail nu este plasată nicio comandă, leadul primește un reminder că voucherul este încă activ. Acest e-mail are, de asemenea, o componentă de brand building, care ajută utilizatorul să se simtă mai apropiat de marcă.
 3. FOMO email. Ultimul email din funnel este un reminder trimis cu 24 de ore înainte de expirarea voucherului celor care nu au plasat încă o comandă.
Află mai multe

Cum se vede de la tine?
statistici microsurvey email funnel

Indicatorii de performanță ai funnelului, dintr-o privire

În dashboard-ul MKOR Business Intelligence ai acces în timp real la statisticile de performanță și la informații despre publicul tău. Urmărești ce KPIs contează pentru tine:

 • rata de conversie a funnelului
 • numărul de leaduri generate
 • numărul de comenzi
 • rata de conversie a site-ului
 • valoarea generată de Microsurvey

Pentru prima oară, știi ce își doresc vizitatorii magazinului tău, și cum poți folosi aceste informații pentru a oferi și monetiza o experiență personalizată, bazată pe interese. Așa, îi poți converti în clienți fideli – printr-o experiență unică, prin care te diferențiezi în piață.

Noi îl construim o dată, tu te bucuri de conversii pentru totdeauna 🥂

Încearcă și tu

Explorează un Dashboard Live

Ne place să fim transparenți, de aceea îți oferim acces la un Demo Dashboard de Business Intelligence cu date reale. Ai oportunitatea de a vedea statisticile performanței Microsurvey Email Funnel, la fiecare pas din funnel, chiar în timp ce au loc.


microsurvey-landing-page-video

KPIs monitorizați

Vizitatori din Analytics

Analizează ratele de conversie bazate pe date reale, care provin direct din contul clientului de Analytics. Statisticile sunt aduse live în Dashboard.

Rata de conversie a invitațiilor în Lead-uri

Tu vezi în orice moment cât de bine convertesc invitațiile, iar echipa noastră lucrează continuu pentru a îmbunătăți ratele de răspuns și de conversie.

Rata de folosire a Voucherelor

Lead-urile sunt recompensate cu un voucher atunci când răspund la Microsurvey. În medie, 50% din respondenți folosesc voucherul pentru a plasa o comandă.

Grafic cu trendul de încasări și conversie

Vizualizează rapid care este trendul magazinului raportat la numărul de comenzi, încasări și numărul de comenzi datorate Microsurvey Funnel.

Rata de conversie din Lead-uri în Clienți

După ce un vizitator devine lead pornește funnelul de conversie. Vezi în orice moment cât de bine convertește funnelul, poate cel mai folosit KPI de către toți clienții.

Încasări provenite din Microsurvey Funnel

Calculezi rapid ce revenue a adus Microsurvey Funnel, care este suma medie a comenzilor din Funnel și multe alte insight-uri valoroase.

Microsurvey Funnel – Email Marketing Personalizat pe Interese care funcționează

Obții leaduri calificate, afli ce nevoi au pentru a converti la nivel înalt și a-ți crește businessul sănătos.

Research și Insights despre Demografice, Bugete, Competitori

Ai toate datele pentru a lua decizii strategice

Probabil de întrebi care-s cele mai valoroase segmente de clienți pentru business. Dashboardul de Insights relevă informații despre lead-uri și clienți precum ar fi:

 • user persona
 • demografice
 • bugetul alocat
 • categoriile și produsele de interes
 • analiza competitorilor din piață

Toate întrebările sunt relevante pe specificului businessului, pentru a aduce maxim de valoare.

Segmentare după criterii demografice, bugete, competitori

Află cu adevărat ce-și dorește fiecare segment de vizitatori. Vezi cu un click ce-și doresc cei care au bugetele cele mai mari, de la cine mai cumpără și ce vârstă au. Posibilitățile sunt nelimitate!

Află mai multe

Atragi clienți noi printr-un e-commerce hook eficient

Format prietenos, susținut de un incentive

Invitația Microsurvey nu se afișează clienților, ci vizitatorilor noi ai magazinului tău. Îți alegem portofoliul de invitații în funcție de o multitudine de variabile, specifice industriei tale.

Lunar, experții noștri în marketing și copywriting îți analizează rezultatele invitațiilor prin multivariate testing și le optimizează pe baza performanței.

Modalitatea rapidă și ușoară de a câștiga consumer intelligence

Prin răspunsurile la mini-chestionar obții date precum: demografice, interese, user-persona, comportamente de achiziție (bugete, criterii de selecție, frecvență, contexte de achiziție), competitori preferați

Află mai multe

Crești rata de conversie printr-o experiență personalizată

Microsurvey Funnel facilitează comunicarea de marketing dintre brand-ul tău și lead-uri

Prin Microsurvey îi abordezi cu mesaje de marketing adaptate intereselor lor, le creezi o experiență personalizată, le vorbești prin vocea unui marketing persona dedicat și îi convertești cu email-uri FOMO.

Obții lead-uri calificate pentru retargeting

Lead-urile care nu sunt convertite în clienți prin Microsurvey Funnel rămân în baza ta de date de marketing pentru a fi abordate ulterior prin funnel-uri personalizate de email-uri:

 • Funnel de onboarding
 • Funnel de Zi de Naștere
 • Retargeting în social media (omnichannel marketing) - audiențe custom în Facebook
Află mai multe

Beneficiezi de email marketing personalizat pe pilot automat

Funnel automatizat de email-uri

Datele pe care le obții prin Microsurvey Funnel reprezintă baza pentru secvența automatizată de email-uri. Astfel convertești lead-urile în clienți fericiți care se întorc în magazinul tău online.

Tone of voice în concordanță cu brand-ul tău

Potențialii clienți interacționează cu un marketing persona dedicat, care devine consultantul personal al lead-ului în materie de shopping.

Află mai multe

Crești sănătos baza de date de email marketing

Afli informații cheie despre lead-uri

Mini-chestionarul Microsurvey îți oferă insight-uri cheie despre lead-uri, de care te folosești pentru a continua să le comunici personalizat prin campanii de onboarding, email-uri de Zi de Naștere, newslettere promoționale etc.

Scapi de grija schimbării algoritmilor

Crești baza de date de marketing sănătos, ceea ce îți oferă posibilitatea să faci retargeting în social media (omnichannel marketing), precum să construiești audiențe custom în Facebook.

Află mai multe

Vezi performanța Funnel-ului live în dashboard-ul tău personal

Toate datele de care ai nevoie în dashboard-ul tău dedicat

Monitorizezi în timp real top indicatori pentru business-ul tău de e-commerce: de la numărul zilnic de vizitatori, la rata de conversie a Microsurvey Funnel la fiecare pas și evoluția numărului de comenzi sau a încasărilor.

Vezi trendurile în comportamentele de consum ale clienților tăi

Ai acces la date istorice (de la implementarea Microsurvey Funnel), pentru a analiza comparativ evoluția principalilor indicatori de performanță. De asemenea, poți identifica punctele cheie ce pot fi optimizate în Microsurvey Funnel pentru audiența ta.

Află mai multe

Obții un ROAS de până la 35x

ROAS de top în e-commerce

ROAS (Return On Advertising Spend) calculează eficiența campaniilor tale de promovare – raportul dintre banii cheltuiți și banii câștigați. ROAS-ul mediu în e-commerce este 4x.

Comparativ, Microsurvey Funnel îți poate aduce un ROAS de până la 35x!

Implementezi o dată, convertești continuu

Microsurvey Funnel este începutul unei frumoase relații dintre lead-uri și brandul tău, ceea ce-ți asigură ROAS performant pe termen lung.

Află mai multe
alex-cimpoca-avatar-cerc

Hai să-ți arătăm

Te-am făcut curios și vrei să vezi cum funcționează? Te invit la un demo gratuit în care îți arăt ce date poți obține, cum arată dashboard-ul și cum poți să folosești datele pentru un business mai performant, care oferă experiențe superioare clienților săi. Totul automatizat 😉

– Alex Cimpoca, Fondator MKOR Growth

Află mai multe

Parteneri de tehnologie

MKOR Growth are integrări cu majoritarea platformelor de e-commerce din piața din România. Platforma ta nu se află pe listă? Nu-i nimic, ne putem integra cu orice platformă folosind MKOR Growth API.


Îți povestim despre Funneluri Avansate de Email Marketing?

Te interesează marketingul pentru piața de eCommerce? Este doar o mică parte din ceea ce facem. Abonează-te la newsletter și rămâi conectat cu noi. Mai avem încă multe să-ți arătăm, legat de automatizarea proceselor de marketing și vânzări cu ajutorul email-uluiStudii de Caz și Email Marketing Automation

Te invităm să citești mai multe despre email marketing automation la noi pe blog. Vom scrie despre cum se poate face marketing altfel și din când în când mai divulgăm câte un secret 😉
Apropo, nu uita să te înscrii la Newsletter, e locul în care comunicăm și cifre faine din diverse funneluri pe care le realizăm.

Testimoniale