Colaborarea dintre MKOR și Cushman & Wakefield Echinox a început în 2018. Principalele proiectele derulate împreună au vizat subiecte de interes în contextul pandemiei, precum impactul COVID-19 asupra comportamentului de consum din România și studiul Back to Office, ce a vizat piața muncii din țară.

În cazul studiului de oportunitate pe piața învățământului privat din București, clientul nostru și-a dorit pentru unul dintre clienții săi, un investitor de real-estate, înțelegerea aprofundată a pieței serviciilor private de educație din București pentru a explora potențialul pieței pentru o nouă instituție de învățământ privat.

studiu-de-oportunitate-invatamantul-privat-din-bucuresti

Obiectivele cercetării cantitative

Principalele obiective ale studiului privind piața serviciilor private de educație din București au vizat:

Despre studiul de oportunitate

Studiul privind piața serviciilor private de educație din București a presupus o cercetare primară, colectând datele direct de la sursă, prin intermediul sondajului de opinie online:

  • Piața vizată: piața serviciilor private de educație din București
  • Tipul cercetării: cantitativă
  • Instrument de cercetare: sondaj de opinie online (CAWI)
  • Eșantion: N=350 respondenți, părinți din București și Zona Metropolitană

Despre Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox este lider în consultanță imobiliară pe piața locală și afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținută și operată independent.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii mondiali în servicii imobiliare comerciale, ce oferă servicii de consultanță în managementul activelor și investițiilor, piețe de capital, leasing, administrare proprietăți, reprezentare a chiriașilor.

Contactează-ne pentru proiectul tău

La MKOR, orice studiu este o nouă provocare pe care o abordăm cu pasiune și profesionalism. Pentru că știm că datele sunt o resursă pe care te poți baza întotdeauna.

Colectăm informații valoroase direct de la sursă (consumatori, competitori, jucători din industrie) și le transformăm în recomandări acționabile pentru partenerii noștri.

Spune-ne dacă îți putem fi și ție de ajutor! Noi, echipa de consultanți MKOR, te asigurăm că:

  • Vom alege metodologia potrivită pentru a atinge obiectivele tale, ținând cont de contextul macroeconomic și social,
  • Vom derula proiectul la un înalt nivel de calitate,
  • Rezultatele pe care le vei primi la final îți vor întrece așteptările.

Dă-ne un semn! Suntem la un video-call distanță. 🙂

Studiile MKOR în contextul incertitudinii din piață

Experiențele recente (pandemia, războiul din Ucraina) ne-au făcut să simțim din plin că incertitudinea este singura constantă, iar accesul în timp real la schimbările din piață pot face diferența.

De aceea, noi, la MKOR răspundem nevoii de date privind piața de retail din România prin primul studiu de piață live – Consumer Trends.Live. Acest instrument complet de market intelligence este singura resursă care oferă constant date despre piețele analizate, indiferent ce se întâmplă.

Câștigă avantajul competitiv cu date din piață, pe care le afli chiar în timp ce au loc, printr-un singur click în dashboard-ul interactiv!