MKOR Consulting a desfășurat un studiu de piață pentru CT Park, având ca obiectiv identificarea potențialului de muncă disponibil pe o rază de câteva zeci de km față de punctul de interes, în domeniul Depozite și Logistică.

Preview raport de analiză

Pentru o oferi o imagine cât mai reală a pieței forței de muncă disponibile în zona vizată, echipa MKOR a compilat mai multe baze de date obținute din surse oficiale, precum INS și ANOFM.

De asemenea, pentru a determina cererea de muncă și oferta de salarii s-a realizat o cercetare de birou, utilizând baze de date ale agențiilor de recrutare.

Cu ajutorul informațiilor obținute, consultanții MKOR au trasat o serie de recomandări referitoare la disponibilul forței de muncă în zonă, tipul de angajat căutat, dar și la ofertele de muncă disponibile în domeniul vizat.

Astfel, CT Park a beneficiat de informații actuale și relevante în contextul dezvoltării în zona de interes.

Despre CT Park

Fondată în 1998, CTP și-a înființat primul parc industrial industrial în Humpolec, Cehia. În 2014, CTP a început extinderea regională, în Ungaria, Slovacia și România. Până la sfârșitul anului 2015, CTP a fost cel mai mare dezvoltator industrial din Europa Centrală și de Est și unul dintre primele 10 din Europa. În România, CTP deține 16 parcuri logistice.

Piața vizată

  • Zona de interes, inclusiv București

Metodologia utilizată

  • Desk research
  • Analiză date din surse oficiale

Client website

Recomandarea CT Park

De curând, am realizat împreună cu MKOR un studiu pe piața muncii în domeniul logistică și depozite. Îi recomand ca fiind profesioniști, implicați, atenți nevoile clienților, care își onorează prompt și complet contractele. Pot să spun sincer că a fost una dintre cele mai plăcute colaborări și că apreciez mult faptul că am avut o comunicare foarte ușoară și naturală cu Corina și echipa sa.

— Corina Săndulescu, Relationship Manager CT Park

ctpark-iubeste-mkor
Recomandarea CT Park

Studiile MKOR în context COVID-19

Epidemia de COVID-19 impactează comportamentele de consum la niveluri greu de anticipat. În acest context, consultanții MKOR se informează constant privind modalitățile de abordare recomandate de comunitatea de research, pentru a le putea include în analizele de previzionare a comportamentelor de consum.

De asemenea, MKOR derulează proiecte proprii de cercetare privind impactul epidemiei de coronavirus, atât la nivelul populației generale, cât și în mediul de afaceri. Le puteți descărca gratuit din secțiunea dedicată Studiilor proprii.