Colaborarea MKOR Consulting cu Beck et. al Services (BEA) a rezultat în dezvoltarea a două studii de caz. Acestea ilustrează serviciile și performanțele companiei-client, un instrument foarte util în marketing și vânzări.

Studiile de caz au avut în vedere doi clienți care au beneficiat de serviciile BEA, și a căror performanțe s-au îmbunătățit exponențial și, mai ales, măsurabil.

Pentru realizarea studiilor de caz, consultanții MKOR s-au întâlnit cu persoanele de conducere din cele două companii (Alba Iulia și Târgu Mureș), derulând interviuri în profunzime. Acestea au avut loc, pe rând, cu persoane direct implicate în implementarea proiectelor, respectiv din management și domeniul tehnic.

Apelând la consultanții MKOR, Beck et. al Services a reușit să obțină informații obiective în colectarea datelor și a dat dovadă de profesionalism în fața clienților săi.

Colaborarea MKOR cu Beck et. al Services a fost una strânsă, în care modelul de business – atât al clientului nostru, cât și a clienților BEA – a fost înțeles în profunzime.

Studiile de caz s-au concretizat, în cele din urmă, într-o serie de materiale bilingve (română și engleză): broșură, infografic și comunicat de presă.

invoicing-case-study
Preview studiu de caz

Materialele sunt folosite cu succes în vânzările directe, dar și în acțiuni de marketing, fiind promovate la evenimente, în reviste de specialitate și pe propriul website.

În urma colaborării cu MKOR Consulting, BEA a obținut două studii de caz relevante pentru portofoliul lor, care reflectă profesionalismul și serviciile oferite. Studiile de caz realizate de echipa MKOR pentru BEA sunt un bun instrument de creștere a notorietății și vânzărilor pentru BEA.

Despre Beck et al.

Beck et al. Services este o companie independentă de consultanță, cu capital privat, axată pe proiecte şi servicii IT. Cu birouri în Germania, Elveția, România, Brazilia şi Singapore, compania a fost înființată în 1999.

Piața vizată:

  • România

Metodologia utilizată:

  • Interviu în profunzime
  • Editare grafică
  • Copywriting

Testimonial Beck et al Services

Ne place profesionalismul cu care reușiți să obtineți informații cheie de la clienții noștri și să le transpuneți ulterior în materiale utile. Felicitări și mult succes în continuare!

— Oana Moldovan, Marketing Manager Beck et al. Services

testimonial-becketalservices