Colaborarea MKOR cu Bodnar Group a constat în dezvoltarea unei strategii de marketing, ce a presupus mai multe etape, pritre care studiul pieței furnizorilor de mobilier personalizat din România, dezvoltarea strategiei de lansare în mediul online, dar și dezvoltarea și lansarea unui nou site.

Studiul jucătorilor din piața de mobilier personalizat

Studiul a constat în observația online și culegerea de date despre principalii competitori la nivel național. Studiul a avut și o componentă de desk-research, care au ajutat la înțelegerea aprofundată a peisajului economic al clientului nostru.

Acest studiu ne-a ajutat în dezvoltarea strategiei de marketing, precum și în înțelegerea mai bună a adresabilității noului website.

Lansarea noului website BodnarGroup.eu

Împreună cu managementul, am construit un site de prezentare al companiei, care să prezinte principalele capabilități tehnice și artistice ale organizației.

Site-ul este construit pe platforma WordPress, fiind responsive pe toate platformele, optimizat din punct de vedere SEO și foarte ușor de administrat, ulterior.

Crearea strategiei de marketing

Strategia de marketing a vizat atât lansarea online a bunsinessului de mobilă, cât și offline, oferind recomandări pentru abordarea proactivă a acestora.

Pe aceste pieţe, au efectuat amenajări (shop fitting) în diferite magazine de lux precum Polo Ralph Lauren, Marc’o Polo şi Hugo Boss.

Piaţa vizată:

  • România

Metodologie utilizată:

  • Desk research
  • Web development
  • SEO
  • Online marketing
  • Analiza competitorilor

Strategia de marketing, începând cu studiul de piață până la lansarea noului site și a strategiei de promovare, a ajutat Bodnar Group să își relanseze afacerea și să cunoască noi clienți.

Despre Bodnar Group

Bodnar Production a fost înființat în 2007, ca urmare a experienței acumulate în domeniu, pe parcursul a peste 7 ani pe piaţă industriei de mobilă din Italia şi Germania. Bodnar Production produce, la comandă, o gama variată de mobilier. În portofoliul de produse se regăsește mobilier pentru dormitoare, livinguri, dressinguri, mobilier pentru camere de copii, mobilier office, etc. Printre clienții companiei se regăsesc nume cunoscute precum Salad Box sau Donuterie.

The marketing strategy, starting with a market study before launching the new site and promotion strategy, helped Bodnar Group to relaunch its business and find new clients.

— Gabriel Bodnar, Business Owner

Studiile MKOR în context COVID-19

Epidemia de COVID-19 impactează comportamentele de consum la niveluri greu de anticipat. În acest context, consultanții MKOR se informează constant privind modalitățile de abordare recomandate de comunitatea de research, pentru a le putea include în analizele de previzionare a comportamentelor de consum.

De asemenea, MKOR derulează proiecte proprii de cercetare privind impactul epidemiei de coronavirus, atât la nivelul populației generale, cât și în mediul de afaceri. Le puteți descărca gratuit din secțiunea dedicată Studiilor proprii.