Sărbătorile vin! Tradițiile, mai vechi sau mai noi, întotdeauna ne aduc bucurie în sezonul rece. Zăpada, colindele, petrecerile cu colegii și mesele în familie sunt momente unice pe care le așteptăm an de an.

Totodată, sărbătorile de iarnă marchează sfârșitul de an, un bun moment pentru evaluarea proiectelor și conturarea planurilor de viitor. Echipa noastră a făcut deja acest lucru și suntem mândri că în decursul anului 2018 am reușit să facem următoarele:

  • Ne-am mărit echipa cu o nouă specialistă în research, doctor în sociologie și un junior data analyst. Le urăm bun-venit Biancăi și lui Radu. Citește despre noi în noua pagină dedicată echipei.
  • Avem un nou site, bilingv. Acesta este un proces de durată, care încă se desfășoară. Așteptăm feedbackul tău privind noul nostru site în pagina de contact.
  • Ne-am mărit portofoliul de clienți și spunem cu mândrie că am acumulat experiență în noi domenii: automotive, piața muncii, IT, servicii financiare, fashion, construcții, food, FMCG, servicii de transport, inovare și R&D și strategie. Vezi ce am avut de oferit fiecărui client în cadrul studiilor de caz.
  • Am automatizat procese și astfel am crescut satisfacția celor care intră în contact cu noi, în mod special a respondenților din panel. Pagina dedicată panelului conține câteva screenshoturi cu ce au de spus respondenții despre interacțiunea cu noi.
  • Am încheiat noi parteneriate strategice, iar acum avem capacitatea de a derula studii la nivel internațional.
  • Am lansat 6 noi studii proprii. De altfel, studiile reflectă marile teme care au dominat în acest an:
  • Avem noi apariții în presa scrisă, participări la emisiuni TV și la numeroase evenimente de profil. Află care dintre studiile noastre au atras atenția publicului în pagina cu apariții în presă.

A fost un an plin de provocări de business, cărora le-am făcut față exemplar (cel puțin așa o arată feedbackurile clienților noștri). Din fiecare experiență și din fiecare proiect am învățat o nouă abordare, am dezvoltat o abilitate și astfel am devenit mai buni. Ne propunem ca în anul ce vine să mărim exponențial ritmul de creștere.

Ajutoarele Moșului

Îți mulțumim că ai ales să rămâi alături de MKOR! Ne prețuim partenerii și cultivăm relația cu fiecare. De aceea, în prag de sărbători, ne-am transformat în ajutoarele Moșului care au colindat din birou în birou pentru a ne arăta aprecierea și pentru a discuta planurile de viitor împreună.

Sarbatori-fericite-mkor

Noi, la MKOR, credem că orice este mai interesant dacă este spus în cifre. Așadar, îți urăm 100% sărbători fericite!

Ne revedem curând!

Rezultatele noastre din anul ce tocmai se încheie au necesitat muncă intensă. Pentru a ne păstra energia și a răspunde în continuare provocărilor cu aceeași dedicare, echipa MKOR va fi în vacanța de iarnă în perioada 24 decembrie 2018 – 3 ianuarie 2019.

Ne vom bucura de spiritul sărbătorilor alături de familiile noastre, ceea ce îți dorim și ție! Ne revedem în 2019 cu forțe noi, gata să cucerim noi orizonturi.

Dacă ai o idee de colaborare, trimite-ne-o aici, iar noi o punem la crescut, lângă aluatul de cozonaci.