În fiecare an, agenția de Market Opportunity Research, MKOR Consulting, realizează o serie de studii de piață proprii. Subiectele selectate variază, cautând să aflăm atât lucruri interesante despre temele de interes ale momentului, cât și să cunoaștem sau să aprofundăm anumite piețe de interes.

Așa a luat naștere, încă de la începutul lui 2017, ideea unui proiect ambițios și frumos în același timp. Ne-am propus să identificăm acele branduri care reprezintă România cu succes în afara țării, pe care Wall-Street avea să le premieze în cadrul Galei anuale Wall-Street, la final de 2017.

Descarcă gratuit Ghidul Brandurilor Ambasador din România:

Download Ghidul Brandurilor Ambasador din RomâniaVreau Să Primesc Acces Instant
coperta gala wallstreet

Apoi a venit adevarata provocare: să găsim acea categorie de respondenți din întreaga lume care ne pot oferi cele mai bune informații despre Brandurile Ambasador ale României. Astfel, ne-am oprit la diaspora românească, atât de bine reprezentată pe toate continentele lumii.

Ce înțelegem prin „Branduri Ambasador”?

În încercarea de a defini ce înseamnă „branduri ambasador” ne-am oprit la doua categorii:

  • Personalități române recunoscute peste granițe: fie ele culturale, istorice, reprezentanți ai artelor sau științei ori oameni de business;
  • Mărci românești care au reușit să se facă vizibile în afara țării.

Ne-am bucurat să regăsim pe lista câștigătorilor branduri cu tradiție, cu istorie, care au reușit să depășească provocările aduse de ultimele decenii, care s-au transformat, s-au reinventat, fără să uite misiunea pe care o duc mai departe: aceea de ambasadori ai României.

analiza dacia

Descarcă Ghidul de Internaționalizare

Ghidul Ambsadorilor Brandului de Țară este un instrument util pentru cei care doresc să se extindă peste granițe și doresc să învețe de la cei mai buni. Ghidul folosește o serie de indicatori pentru a măsura popularitatea brandurilor și gradul de promovare în mass-media.

Download Ghidul de InternaționalizareVreau Să Primesc Acces Instant

Dacă ai întrebări specifice despre studiu sau dacă ai nevoie de un studiu de piață, dar nu știi care ar fi abordarea care să îți maximizeze rezultatele, așteptăm mesajul tău aici. Îți vom răspunde numaidecât!