MKOR Consultanță este în căutare de noi parteneri pe partea de Mystery Shopping! Completează formularul alăturat dacă îți dorești să câștigi niște bani extra lucrând în timpul liber ca mystery shopper (zis și client misterios) pentru noi.

MYSTERY SHOPPER MKOR

Inscriere mystery shopperVreau Să Primesc Acces Instant

Ce Trebuie Să Faci, În Calitate De Mystery Shopper?

Primele calităţi pe care trebuie să le aibă un mystery shopper sunt seriozitatea şi punctualitatea, alături de atenția la detalii. Iată mai jos o listă a principalelor calități pe care trebuie să le ai, dacă vrei să faci parte din echipa noastră:

Abilități de comunicare. Ca și mystery shopper, trebuie să interacționezi cu angajații locurilor pe care le vei vizita și să poți spune clar ceea ce ai nevoie.

Abilitatea de a urma indicații. Ca și cumpărător misterios, va trebui să urmezi o serie de instrucțiuni scrise. Acestea sunt vitale pentru buna desfășurare a proiectului, așa că va trebui să le urmezi cu strictețe.

Atenție la detalii. Clienții misterioși trebuie să caute anumite caracteristici sau detalii pe teren. Trebuie să fie capabili să se încadreze într-un termen-limită.

Creativitate și agilitate în gândire. Câteodată, vor exista situații neprevăzute, la care va trebui să reacționezi rapid, chiar dacă nu ai o pregătire prealabilă din partea noastră, pentru acea situație anume.

Sociabil. Trebuie să ai o atitudine deschisă și prietenoasă, atunci când faci cumpărături. Nu căutăm clienți “nemulțumiți” pentru vizitele pe teren, ci clienți obișnuiți.

Abilități de exprimare în scris. La finalul vizitelor, trebuie să scrii un rezumat cât mai clar și detaliat, în care să descrii evenimentele – dacă e cazul – și experiența avute într-o anumită locație.

2-3 ore disponibile pentru mystery-shopping. Fiecare locație va implica un timp total de 2-3 ore, începând cu cumpărăturile propriu-zise, cât și scierea rapoartelor. Acest interval trebuie să fie neîntrerupt (raportul trebuie scris imediat după vizita în locație, “la cald”).

Pe scurt, trebuie să te comporţi ca un client obişnuit, să fii natural, să-l laşi pe vânzător să-şi facă jobul, trebuie să ai atenţie distributivă, memorie vizuală, să ai capacitatea de a descrie la sfârşit vizita în detaliu.

Studiile superioare nu sunt un criteriu de selecţie a clientului misterios.

fii mystery shopper

Cum Să Câștigi Bani Ca Mystery Shopper

Foate simplu, înscrie-te în baza noastră de date folosind formularul alăturat iar noi te vom contacta pe email sau telefonic pentru a-ți finaliza înscrierea.

Inscriere mystery shopperVreau Să Primesc Acces Instant

Ești în Căutare de Mystery Shopping în Romania?

Atunci te invităm să accesezi serviciul mystery shopping și să ne contactezi pentru o ofertă personalizată pe nevoile businessului tău.