Mashable, resursa de digital care ne ține conectați la trendurile sociale și tehnologice din întreaga lume, a publicat ieri un selfie marcat cu alertă de viralitate: Regina Marii Britanii se află în poză!

După meciul câștigat cu echipa din Malaezia, jucătoarele de hochei Jayde Taylor și Anna Flanagan și-ai făcut un selfie în care au capturat-o și pe regina Elizabeth a Marii Britanii. Mai multi chair, Regina zâmbește în această fotografie, lucru rar întâlnit pentru Majestatea Sa.

Selfie viral
Fotografia a fost făcută la Glasgow National Hockey, unde meciul avusese loc. Taylor și Flanagan sunt membre ale echipei australiene de hochei Hokeyroos, care a și câștigat meciul de marți (22 iulie 2014)

Recent (24 iunie 2014), Regina a vizitat și expoziția Game of Thrones din Belfast (Irlanda), ceea ce o pune pe Regină în atenția social media mai mult decât suntem obișnuiți din partea Majestății Sale. Această vizită a produs un val de meme-uri cu Regina și Tronul de Fier (chiar dacă aceasat nu s-a așezat pe el).

Mashable se întreabă, pe bună dreptate: ce urmează, un flash mob?