MKOR Consulting este o agenție de cercetare de piață, orientată către rezultate. Ne place să credem că MKOR nu are angajați (bine, doar la ITM), ci o echipă.

Clienții MKOR întotdeauna au fost mulțumiți de rezultatele livrate, implicit de munca echipei.

Pentru a ne asigura că dăm tot ce este mai bun într-un proiect, avem grijă în primul rând de noi.

Cum?

Îți spunem mai jos:

Feedback & Outspoken

Lucrăm mult cu feedback și deschidere.

Ne ascultăm ideile unii altora și nu ne este teamă să le exprimăm, deoarece întotdeauna cineva dintre noi va fi suficient de sincer/ă să ne spună adevărul dacă ideea noastră este genială sau nu.

Organizare pe orizontală

Sarcinile le distribuim în mod democratic, în funcție de abilitățile fiecăruia și de resursele de timp disponibile.

Astfel, evităm suprasolicitarea, și fiecare face ceea ce îi place și i se potrivește.

mkor-team-3

Învățare continuă

Deoarece lucrăm într-o agenție de cercetare, este în natura noastră să fim curioși și să ne dorim să stingem setea de cunoaștere. De aceea, în fiecare lună avem o ședință de “Learning points”, în cadrul căreia împărtășim ceea ce am învățat din proiectele derulate în ultima vreme.

La fiecare ședință, cineva dintre noi este desemnat să susțină o prezentare, despre ultima carte de business / dezvoltare personală pe care a citit-o, cu informații relevante despre cum ne poate ajuta, în activitatea de zi cu zi. Acest lucru ne ajută să ne dăm seama unde suntem și unde vrem să ajungem.

Accesul la cărți și cursuri de dezvoltare profesională este asigurat.

mkor-team-2

Ieșiri și relaxare

După ședința lunară de Learning Points (în fiecare ultima vineri din lună), persoana delegată cu prezentarea, mai are o responsabilitate: alegerea restaurantului în care vom lua masa de prânz, cu toată echipa. După masă, restul zilei este liber.

Flexibilitate

Fie că e vorba de programul de lucru sau că ne propunem să lucrăm de acasă sau din cafenea, avem această opțiune deschisă oricând.

Perseverență și pasiune (GRIT)

Bineînțeles că nu toate proiectele se desfășoară perfect, iar atunci când apar provocările, ne mobilizăm și le depășim, împreună. Acceptăm când avem o problemă, nu cedăm și o rezolvăm împreună. Niciodată nu căutăm “vinovatul”, ci cum putem rezolva situația cât mai proactiv și ce putem învăța din experiență.

mkor-team-1

Activități Fun & Responsabile

De două ori pe an, mergem în teambuildinguri, pentru a ne deschide orizonturile prin ateliere de creștere strategică, clasicele grătare și drumeții.

Aducem la birou colegilor mâncare gătită de noi, încurajăm spiritul civic și, atunci când considerăm necesar, ne implicăm activ.

Diversitate

Suntem diferiți și considerăm acest lucru de neînlocuit. Fiecare dintre noi are o experiență, personală și profesională, care aduce la masa discuțiilor perspective și soluții originale.

Ca să dovedim dedicarea noastră pentru acest principiu, la începutul acestui an am semnat Carta Diversității.

Alătură-te echipei MKOR!

Echipa MKOR are doar cinci membri în acest moment și îl căutăm pe al șaselea! Dacă îți place ce construim la MKOR zi de zi și ai vrea să ni te alături, consultă pagina de cariere.

*Acest articol a apărut inițial pe Myjob.ro