Toamna culegem roadele muncii noastre și te invităm să le descoperi în cadrul unei serii de evenimente de business.

Pe timpul verii am avut parte de vacanță, dar am și lucrat la câteva studii pe care le-am dezvoltat în regim propriu, acum a sosit momentul să împărtășim cu tine rezultatele pe care le vom prezenta în diverse conferințe.

Pentru început, descoperă temele pe care le vom aborda, iar mai departe decide care dintre evenimente corespunde preferințelor tale.

În cazul în care dorești să sari direct la una dintre prezentările evenimentelor, consultă tabelul următor.

Notă: vom face update la această postare pe măsură ce trec evenimentele și vom adăuga înregistrările pe măsură ce le primim.

Profilul Liderului din România

Prezentările din majoritatea evenimentelor pornesc de la studiul calitativ pe care l-am desfășurat în iulie-august 2017, pe un eșantion de 650 de lideri români.

Prezentările vor oferi o perspectivă nouă și aprofundată asupra liderilor din organizații, fie că e vorba despre middle, top sau general manageri.

Profilul cuprinde valorile în care cred, ce caracteristici și obiceiuri consideră că ar trebui să aibă un manager de succes, care sunt principalele provocări pe care le întâmpină și multe altele.

Lansarea unui Business de Succes

Specialiștii MKOR au în spate o experiență care le permite, în acest moment, să ofere sfaturi avizate celor aflați la început de drum în business.

De aceea, toate informațiile relevante pentru un tânăr antreprenor au fost agregate pentru a pune la punct ceea ce noi numim LBS sau Lansarea unui Business de Succes.

Noutatea abordării noastre constă în includerea altor instrumente (Minimum Viable Audience – MVA) , cu rol complementar, și care pot reduce semnificativ din riscurile specifice unui business incipient.

Rezervă-ți locul!

Mai jos, găsești listate, în ordine cronologică, evenimentele și conferințele unde vom fi prezenți.

Pe lângă temele propuse de noi, te invităm să răsfoiești lista, poate vei găsi informații relevante pentru aria ta de interes.

Iar dacă dorești să ne întâlnim, să discutăm mai multe despre interesele comune, nu ezita să ne scrii.


 

Business Focus Brașov, Business Days (joi, 14 septembrie)

Corina-speaker-business-focus-brasov

La Business Focus Brașov, Corina Cimpoca – fondator MKOR – va vorbi despre rezultatele Studiului Profil de Lider, cu precădere despre stilul de viață al antreprenorilor.

Abonează-te pentru Livestream pe Facebookul MKOR. 🙂

Business Focus Brașov este unul dintre cele mai importante evenimente de business, unde poți interacționa direct cu peste 350 de antreprenori, manageri și profesioniști din diferite domenii.

Aici poți învăța și te poți inspira de la peste 40 de speakeri care sunt antreprenori de succes, manageri performanți din companii de notorietate pe piață și profesioniști cu experiență și reputație profesională și impecabilă în domeniul lor de expertiză.

Consultă programul și află mai multe detalii privind înscrierea.


 

Celebrate the Romanian National Winners!, Central European Startup Awards (luni, 18 septembrie)

corina-speaker-cesa

În cadrul Central European Startup Awards, Corina va prezenta pe larg profilul antreprenorului din România.

Informațiile ce vor fi prezentate sunt extrase din Studiul Profil de Lider și au în vedere potențialul pentru succes al antreprenorilor români și în ce măsură calitățile, obiceiurile și valorile acestora au legătură cu propriul lor succes în viață și în afaceri.

Central European Startup Awards (CESA) este cea mai mare competiție de startup-uri din Europa Centrală și de Est și care este orientată către ultimele tendințe, tehnologie și inovații, cu impact asupra viitorului.

Principalul scop al evenimentului CESA este de a facilita comunicarea între startup-uri, antreprenori cu experiență, investitori și susținători ai sistemului antreprenorial care vin din diferite zone geografice și care au experiențe complementare.

Înscrie-te aici la prezentarea ținută de Corina, locurile sunt limitate!


 

Cum să crești echipe puternice și lideri, WS2GROW – Conferințele Wall-Street (miercuri, 20 septembrie)

corina-speaker-ws2grow

La WS2Grow, Corina va vorbi despre profilul managerului din România, pornind de la studiul calitativ Profilul Liderului. Prezentarea va oferi o perspectivă nouă și aprofundată asupra liderilor din organizații, fie că e vorba despre middle, top sau general manageri.

A doua ediție a WS2GROW își propune să creeze un spațiu de dezbateri între specialiști în domeniul resurselor umane, traineri, specialiști în coaching sau mentoring și directori de HR sau antreprenori.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai interesante idei de creștere și dezvoltare a echipei, cum se formează și se motivează echipe și lideri, cum ne putem adapta la schimbările aduse de noile generații.

La final, noi am pregătit și un instrument concret pe care îl vom pune la dispoziția participanților WS2GROW.

Înscrie-te aici la eveniment pentru a beneficia de acest instrument!


 

Leadership workshop, BWFR: International Business Women’s Day (joi, 21 septembrie)

Corina-speaker-bwfr

Ce îți lipsește pentru a deveni un lider? Acest workshop de leadership își propune să răspundă întocmai acestei întrebări. Corina Cimpoca va veni cu date și informații extrase din studiul Profilul Liderului din România, care for fi puse sub lupa criteriului de gen: ce înseamnă pentru femeile din România leadershipul.

Workshop-ul va avea loc la inițiativa Business Women Forum Romania, chiar de Ziua Internațională a Femeilor de Afaceri. Atelierul va reuni manageri ai companiilor aflate atât la început de drum, cât și a celor care s-au stabilit ca lideri de piață.

Obiectivul principal este descoperirea factorilor pe care femeile lider îi dețin pentru a încuraja leadershipul în firmele lor, cum acest lucru le ajută să își maximizeze rezultatele și să își crească cifra de afaceri anual.

Rezervă-ți aici locul la workshop!


 

(MVA) & Customer Experience, Tineri Antreprenori (marți, 26 septembrie)

tineri-antreprenori

Colegul nostru, Alex Cimpoca va împărtăși din experiența de specialist pe digital cu tinerii antreprenori înscriși în programul inițiat de Junior Chamber International București.

El le va vorbi despre importanța unui public țintă format chiar înainte de lansarea business-ului, un lucru util cu siguranță pentru orice antreprenor aflat la început de drum.

Tineri Antreprenori este un proiect cu și despre inițiative ale tinerilor, care doresc să facă diferența prin afacerile lor, în comunitățile lor.

Prin acest proiect, JCI București își propune să ajute tinerii antreprenori care au o afacere la început de drum sau doar o idee, să ajungă pe calea succesului.

Consultă aici programul integral al sesiunilor de training.

Rămâi în contact cu MKOR!

Dacă dorești să afli ultimele noutăți din business, ultimele trenduri din marketing sau ce inițiative susținem, abonează-te la newsletter!

Iar dacă dorești să ne întâlnim, să discutăm mai multe despre interesele comune, nu ezita să ne scrii.