Așa cum te-am obișnuit, te ținem la curent cu cele mai importante evenimente de business la care participăm și la care te invităm cu drag să ni te alături!

În luna septembrie am vorbit despre profilul antreprenorului, al liderului, al managerului și al femeii-lider în diverse contexte de business, de networking, de HR, de premiere sau de lansare a unor noi proiecte.

În luna octombrie diversificăm și mai mult tematica prezentărilor și a evenimentelor, dar ne păstrăm focusul și profesionalismul.

Te invit să descoperi evenimentele în cadrul cărora Corina Cimpoca, fondatorul MKOR, va fi speaker. Te invităm să îi urmărești prezentările și să dezbatem împreună subiecte de actualitate.


 

Conferința Națională JCI: Dezvoltarea durabilă a turismului în România (joi, 5 octombrie)

jci-conferinta-nationala
Tema Conferinței Naționale JCI de anul acesta va fi Dezvoltarea durabilă a turismului în România, iar prezentarea Corinei se va alinia cu succes acesteia. MKOR Consulting va vorbi celor prezenți la conferință despre insight-urile din piața de turism.

Datele din prezentare sunt extrase din studiul pe care noi l-am desfășurat la începutul verii anului 2017, despre preferințele românilor în ceea ce privește vacanța de vară.

Citește mai multe despre rezultatele studiului.

Cum vacanța de vară a trecut, dorim să te informăm pe această cale că deja pregătim următorul studiu, anume, Vacanța de Iarnă 2017. Ne propunem să aflăm preferințele românilor privind vacanța de iarnă, ce destinații preferă, ce buget au alocat, câți dintre aceștia apelează la agenții de turism, etc.

Înregistrează-te la conferință!

Despre JCI

Junior Chamber International este o federație mondială a tinerilor lideri și antreprenori, cu aproximativ 200. 000 membri activi și peste un milion de alumni, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunități locale din peste 100 de țări.

JCI militează pentru implicarea activă a tinerilor în viața economică, politică și socială a comunității lor.


 

Business Days: CEE Entrepreneurship Summit (miercuri, 11 octombrie)

business-days-cee-corina
CEE Entrepreneurship Summit este un eveniment marca Business Days care abordează teme ale business-ului modern și teme cu impact asupra design-ului organizațiilor performante.

În acest sens, Corina va face o prezentare care trece prin filtrul genului Profilul Liderului din România: o prezentare a profilul liderilor bărbați și a profilul liderilor femei.

Este genul un criteriu care să releve un stil de conducere diferit? Profilul cuprinde valorile în care liderii (femei și bărbați) cred, ce caracteristici și obiceiuri consideră că ar trebui să aibă un manager de succes, care sunt principalele provocări pe care le întâmpină și multe altele.

Datele ce vor fi prezentate provin din studiul calitativ pe care MKOR l-a desfășurat în iulie-august 2017, pe un eșantion de 650 de lideri români. Prezentarea va oferi o perspectivă nouă și aprofundată asupra liderilor din organizații, fie că e vorba despre middle, top sau general manageri.

Află mai multe despre summit!

Despre Business Days

Viziunea Business Days este de a ajuta antreprenorii și managerii să ajungă oameni de succes, capabili să își transforme afacerile în companii performante și competitive. De 7 ani organizează evenimente capabile să transforme participanții în manageri și antreprenori de succes.


 

TeCOMM: HAUTE COUTURE your eCommerce business!(marți, 24 octombrie)

tecomm-speaker-corina
La TeCOMM, care va avea loc la Cluj, Corina va fi speaker în cadrul panelului dedicat industriei de fashion din eCommerce: The Catwalk Stage.

Așa cum reiese și din studiul nostru pe Piața Online de Fashion Retail, vânzările de articole vestimentare reprezintă mai mult de 10% din totalul cumpărăturilor realizate online.

În acest context, MKOR Consulting și-a propus să lanseze o nouă cercetare de piață care vizează comportamentul consumatorului în mediul digital.

Plecând de la nevoile specifice identificate de magazinele din e-commerce, studiul își propune să afle care sunt tendințele din marketingul digital și care este comportamentul consumatorilor atunci când cumpără online, cum interacționează aceștia în omnichannel.

Înscrie-te la panelul #theCatwalkStage!

Despre TeCOMM

TeCOMM este evenimentul de referință din Europa de Est dedicat exclusiv industriei eCommerce.

Tematica noii ediții TeCOMM Cluj este Haute Couture your eCommerce business si propune o abordare dincolo de banal cu accent pe atenție la detalii, experiențe de cumpărare adaptate consumatorului, produse de calitate, personalizarea platformei de eCommerce sau echilibrul între așteptări și rezultat.

Rămâi în contact cu MKOR!

Dacă dorești să afli ultimele noutăți din business, ultimele trenduri din marketing sau ce inițiative susținem, abonează-te la newsletter!

Iar dacă dorești să ne întâlnim, să discutăm mai multe despre interesele comune, nu ezita să ne scrii.