Termene si conditii generale

Prin continuarea folosirii siteului si serviciilor MKOR sunteti in mod explicit de acord cu aceste termene si conditii, precum si cu termenele si conditiile panelului MKOR.

1. GENERALITATI

mkor.ro este siteul oficial al MKOR Consultanta SRL, cu sediul social in str Constantin Titel Petrescu nr 6, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15742/2015, CUI 30954519, denumita in cele ce urmeaza “MKOR”.

Acest site a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati de brandul si serviciile MKOR, informatii cu privire la acestea precum si de a oferi posibilitatea participarii la sondaje si cercetare. siteul este operat si administrat de catre MKOR.

Pentru campaniile promovate de MKOR, persoanele interesate sunt rugate sa consulte regulamentele aferente acestora, din sectiunea specifica acestora.

Accesul la prezentul site precum si folosirea acestuia sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos, precum si cu prevederile legale aplicabile in acest domeniu.

In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a siteului, care implica si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre MKOR, va rugam sa nu utilizati acest site.

Acceptarea termenilor si conditiilor este realizata, in momentul in care se creeaza contactul cu MKOR, odata cu apasarea butonului din notificarea „Am luat cunostinta si accept Termenii si Conditiile”. Apasarea butonului ok sau continuarea sesiunii de vizitare online MKOR, indica faptul ca sunteti de acord cu respectarea termenilor si conditiilor MKOR pe care le-ati citit, le-ati inteles si le-ati acceptat in integralitate.

2. DEFINITII

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, chestionare, promoții, concursuri, oferte, invitatii, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de catre MKOR.

CLIENT – orice persoana fizica cu varsta mai mare de 18 ani care acceseaza siteul MKOR, care si-a dat acordul cu privire la prezentele Termeni si Conditii Generale.

COMANDA – reprezinta intentia cumparatorului de a achizitiona Produse / Servicii de pe site transmisa Vanzatorului, prin intermediul siteului cat si prin alte mijloace.

CONTRACT – inseamna prezentul document Termeni si conditii si stabileste conditiile generale de vanzare online a produselor si serviciilor de catre MKOR, precum si drepturile si obligatiile Vanzatorului si ale Clientului/Cumparatorului si produce efectele unui contract incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator in conditiile OG 130/2000.

CUMPARATOR – Clientul care efectueaza o Comanda.

NEWSLETTER – mijloc de informare periodica utilizat de Vanzator, exclusiv electronic, pentru a oferi detalii referitoare la Produse si/sau la promotiile desfasurate intr-o anumita perioada.

PRODUS – orice articol afisat pe site care in momentul plasarii comenzii este disponibil si urmeaza a fi livrat catre Cumparator. In spatiul siteului, Produsele se regasesc grupate pe categorii si pot fi afisate detaliat pana la nivelul de Pagina produs, care afiseaza caracteristicile individuale ale Produsului selectionat. Disponibilitatea si restrictiile aplicabile Produselor comandate din site vor fi afisate individual pentru fiecare Produs in parte, in conformitate cu politica de Produs in vigoare.

RESPONDENT – orice persoana care intra in contact cu MKOR si se aboneaza pentru a participa la studii de piata sau orice alta activitate de research legata de serviciile oferite de MKOR

SITE – domeniul mkor.ro si subdomeniile acestuia.

TAXA DE LIVRARE – suma pe care Clientul o datoreaza ca urmare a livrarii la domiciliu sau a ridicarii comenzii din unul din punctele de ridicare personala a Produselor.

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vanzarea unui Produs de catre MKOR prin utilizarea serviciilor procesatorului de plati agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

MKOR – MKOR Consultanta SRL cu sediul social in str str Constantin Titel Petrescu nr 6, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15742/2015, CUI 30954519.

3. CONTINUT

Siteul este specializat in research online, cat si in statistica in ceea ce priveste consumatorul final cat si consumatorul industrial de produse si servicii din piata locala cat si internationala.

Utilizatorilor acestui site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat siteul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).

Prezentul document stabileste conditiile contractuale aplicabile tuturor achizitiilor efectuate prin intermediul siteului mkor.ro, cu subdomeniile acestuia, in baza si cu aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014 care transpun la nivel national prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

MKOR isi rezerva dreptul de a modifica continutul, structura si modul de accesare a siteului in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele, serviciile si ofertele postate pe site si de propriile proceduri interne. Continuarea folosirii siteului prin completarea formularelor de contact se considera acceptul clientului. In cazul modificarii prezentilor Termeni si Conditii, MKOR va informa Clientul/Respondentul cu privire la acest lucru, continuarea utilizarii serviciilor MKOR fiind posibila numai in conditiile acceptarii de catre acesta a noilor Termeni si Conditii.

4. INREGISTRAREA CLIENTULUI

In momentul inregistrarii unei Cereri pe site, Cumparatorul isi da in mod implicit acordul cu privire la modalitatea in care MKOR ii va transmite detaliile legate de comanda (notificari) prin email. Cumparatorul poate opta pentru a adauga o modalitate de notificare suplimentara: prin telefon sau sms. Contractul se considera incheiat in momentul in care Cumparatorul va primi notificarea de expediere a Comenzii transmisa de MKOR prin intermediul postei electronice sau prin curierat rapid.

Inregistrarea pe site, precum si plasarea unei comenzi sau cereri implica acordul implicit al Cumparatorului sau Clientului cu privire la Termeni si Conditii si la modalitatea prin care i se vor comunica de catre MKOR detalii legate de Comenzi si Oferte.

In vederea efectuarii unei comenzi sau cereri, persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani se va inregistra pe site indicand adresa sa de email, numele, prenumele, data nasterii, numarul de telefon, adresa si societatea pentru care se face cererea. Unele din aceste detalii pot fi optionale.

Clientul este singurul responsabil pentru consecintele care decurg din utilizarea siteului, precum si pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura, in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu. MKOR isi rezerva dreptul de a restrictiona/suspenda posibilitatea Clientului/Cumparatorului de a plasa comenzi pe site, in cazul in care considera ca actiunile acestuia in site i-ar putea cauza vreun prejudiciu. Intr-o astfel de situatie, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al MKOR.

MKOR nu poate fi tinut raspunzator in nicio situatie in care Clientul utilizeaza pentru a se inregistra/autentifica pe site informatii false/incorecte referitoare la varsta.

MKOR poate publica pe site informatii despre Produse, servicii si/sau promotii valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil si capacitatii proprii. MKOR isi rezerva dreptul de a refuza orice Comanda din motive legitime.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor, serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.), nu reprezinta o obligatie contractuala a Vanzatorului, ci exclusiv o modalitate de prezentare, avand scop informativ.

Se precizeaza ca este posibil ca ofertele/promotiile si recomandarile postate pe site sa nu fie valabile in orice moment. De asemenea, produsele, ofertele sau promotiile prezentate in cataloagele sau revistele MKOR nu sunt intotdeauna valabile pe siteul online.

5. COMANDA ONLINE

Pentru a plasa o comanda online in site, Clientul/Cumparatorul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 1. Sa gaseasca o pagina de interes in site.
 2. Sa acceseze un formular de contact din acea pagina.
 3. Sa completeze formularul de contact si sa-l trimita catre MKOR pentru procesarea cererii.
 4. Precizam ca mesajul de confirmare a lansarii comenzii nu inseamna acceptarea comenzii de catre MKOR. Acesta va avea loc ulterior prin transmiterea de catre MKOR a emailului de confirmare si plata avansului pentru inceperea derularii contractului. Contractul se va referi numai la acele produse enumerate în comunicarea dintre MKOR si client.

Preturile afisate pe site sunt informative si pot fi modificate in mod unilateral de MKOR. Nicio modificare a preturilor de catre MKOR nu va afecta o comanda confirmata de MKOR. Preturile nu includ costurile de livrare.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare, sunt corecte si complete.

Fiecarei comenzi plasate in site i se va atribui un numar unic de comanda, numar ce poate fi folosit in comunicarea cu MKOR pentru a stabili progresul precum si pentru a schimba contractul in cazul in care acesta nu mai poate fi finalizat datorita unor procese externe.

Comanda odata plasata nu poate fi modificata decat la cererea expresa a clientului, de catre un operator MKOR.

Plasarea unei Comenzi implica acceptarea de catre Client a preturilor si a descrierii Produselor si/sau serviciilor oferite spre vanzare.

MKOR poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de MKOR, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

6. MODALITATI DE PLATA SI PRETURI

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Pretul de vanzare al Produselor si/sau serviciilor este cel in vigoare la momentul plasarii Comenzii, este exprimat in LEI (RON) si include TVA. MKOR isi desfasoara operatiunile in LEI și nu va aplica niciun comision suplimentar si nicio suprataxa pentru tranzactiile aferente comenzilor. Cu toate acestea, avand in vedere ca tranzactiile prezinta caracter international, datorita faptului ca procesatorul de plati si banca acceptanta se afla intr-un alt stat, este posibil sa apara anumite costuri pentru Cumparator, ca urmare a schimburilor valutare sau comisioanelor bancare pentru tranzactii internationale, conform Termenilor si Conditiilor agreate intre banca emitenta si consumator. Din acest motiv, in cazul platii cu cardul, daca sumele debitate de pe cardul unui Cumparator in legatura cu o tranzactie sau rambursate pe card difera de pretul afisat la finalizarea comenzii sau de suma confirmata care urma sa fie rambursata, rugam Cumparatorul sa contacteze banca emitenta a cardului, pentru a primi mai multe informatii referitoare la comisioanele bancare si costurile de schimb valutar, iar in cazul in care veti intampina dificultati in lamurirea situatiei in raport cu banca emitenta, va rugam sa ne contactati la contact@mkor.ro.

La solicitarea Cumparatorului, MKOR va putea emite si transmite Cumparatorului factura fiscala aferenta Comenzii, in conditiile transmiterii de catre Client a datelor necesare conform legii pentru intocmirea acesteia. Factura fiscala in format fizic va fi livrata catre Cumparator odata cu comanda. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI.

Cumparatorul are la dispozitie doua modalitati de plata pentru comenzile efectuate pe site cat si in afara acestuia: plata prin transfer bancar cat si plata online cu card bancar.

In cazul efectuarii unei plati online cu Cardul Bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro), pentru finalizarea si validarea platii Clientul este directionat catre o Pagina de Plata securizata. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat optiunea de plata online.

MKOR nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la Cardul Bancar al Clientului, acestea fiind procesate direct prin intermediul sistemelor securizate ale furnizorului de servicii de plati online. Procesatorul de Carduri Bancare agreat de MKOR are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei Comenzi emise, Comenzi anulate, Contract valid sau Contract anulat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

Daca se alege plata in numerar, plata este considerata finalizata in momentul achitarii sumei reprezentantului firmei de curierat. In cazul in care clientul opteaza pentru ridicarea comenzii din unul dintre punctele de ridicare personala indicate pe site, acesta va putea efectua plata comenzii doar online cu cardul bancar.

MKOR va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea Produselor si/sau serviciilor comandate si livrate, conform mesajului de confirmare a Comenzii transmise catre Cumparator. In cazul platii in numerar, MKOR va primi sumele reprezentand contravaloarea Produselor comandate si taxa de livrare prin reprezentantul firmei de curierat, in momentul livrarii comenzi.

In cazul platilor online, MKOR nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

7. LIVRAREA BUNURILOR SI/SAU SERVICIILOR

Conform optiunii Clientului, Produsele comandate de Client vor fi livrate in sistem de curierat la adresa indicata de Cumparator, conform optiunii Cumparatorului. Serviciile si rezultatele studiilor precum si alte date vor fi livrate online, prin medii securizate.

Toate informatiile referitoare la valoarea comenzilor si/sau serviciilor, taxa de livrare, precum si informatii privind eventualele reduceri si vouchere sunt disponibile in documentele aferente fiecarei comenzi.

Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii. In cazul aparitiei unor erori la introducerea datelor de livrare (strada, numar strada, bloc, numar, etaj, persoana de contact, numar de telefon) MKOR nu va fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii comenzii.

La solicitarea curierului, Clientul va face dovada identitatii sale si va comunica numarul de comanda.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre curier a numarului comenzii.

O comanda nu va putea fi livrata daca un Client nu indeplineste conditiile mai sus mentionate.

8. GARANTII

La receptionarea livrabilelor contractate, clientul este incurajat sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale.

9. FRAUDA

MKOR nu solicita Clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare (email/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale de tip carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

MKOR isi declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi/ este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele MKOR. Clientul va informa MKOR asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact indicate de MKOR.

MKOR nu promoveaza SPAMul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de email in site poate opta pentru pentru dezabonare de la primirea de newslettere/alte comunicari comerciale/promotionale.

Comunicarile realizate de catre MKOR prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. email) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

10. FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

11. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

MKOR nu poate fi tinut responsabil in nici un fel in fata niciunui Client care utilizeaza siteul sau continutul acestuia, altfel decat in limita prevederilor inscrise in cadrul Termenilor si Conditiilor.

MKOR nu garanteaza Clientului acces la Serviciul oferit prin intermediul siteului, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma, prin parcurgerea etapelor de inregistrare mentionate in cadrul Termenilor si Conditiilor si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral Continutul, de a reproduce partial sau integral Continutul, de a copia, sau de a exploata orice Continut in orice alta maniera sau de a transfera vreunui tert orice Continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al MKOR.

Siteul SC MKOR Consultanta SRL poate contine legaturi conexe (numite hyperlinkuri sau linkuri), care permit conectarea automata la diferite siteuri de Internet. Aceste siteuri conexe sunt proprietatea unor terti si sunt administrate de acestia. MKOR nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor siteuri la care se ajunge prin legaturi din Continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele siteuri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

MKOR este exonerat de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al Continutului transmis catre un Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, emailului sau al unui angajat al MKOR, atunci cand aceasta utilizare a Continutului poate sau produce pagube de orice natura Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

MKOR nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 • Serviciul va fi potrivit cerintelor Clientului;
 • Serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
 • Produsele/Serviciile obtinute gratis sau contra cost prin intermediul Serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Clientului;

In limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, operatorii, administratorii si/sau proprietarii websiteului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/ legatura/ tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre Client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul MKOR.

MKOR nu este responsabila pentru prejudiciile ce pot fi create ca urmare a folosirii neautorizate a informatiilor de pe site cat si altor informatii din cadrul comunicarii cu MKOR.

MKOR nu este responsabila pentru eventualele costuri si/sau pierderi de orice fel suportate/rezultate ca urmare a folosirii informatiilor de pe site cat si altor informatii din cadrul comunicarii cu MKOR.

12. RASPUNDERE

 • 12.1. MKOR nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre MKOR a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si/sau serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
 • 12.2. Prin contactul cu MKOR, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor si pentru gestionarea accesarii datelor si, in masura permisa de legislatia in vigoare este responsabil de activitatea derulata prin intermediul siteului si serviciilor MKOR.
 • 12.3. Prin crearea si/sau plasarea cererilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile siteului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul siteului, existenta la data accesarii siteului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii cererii.

13. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre MKOR si Clienti / Cumparatori / Respondenti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

14. PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. CONFIDENTIALITATE

MKOR prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal conform politicii de confidentialitate aflate la adresa https://mkor.ro/politica-confidentialitate-site/.

15. COOKIEURI

Prezenta sectiune referitoare la Cookies se aplica tuturor utilizatorilor acestui Site. Prin termenul „cookie”-uri intelegem modulele cookie si tehnologiile similare prin intermediul carora pot fi colectate informatii in mod automat.

Cookieurile sunt utilizate pentru a va oferi o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor Clientilor: imbunatatirea navigarii, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii/utilizarii acesteia de catre utilizatori; statistici anonime sau cu informatii de identificare personala cu privire la modul in care este utilizat siteul; anticiparea unor eventuale servicii/bunuri care vor fi in viitor prestate / puse la dispozitia utilizatorilor.

Cookieurile ne transmit informatii cu privire la modul in care acest site este utilizat, astfel incat sa existe posibilitatea imbunatatirii eficientei si accesibilatii siteului pentru utilizatori cat si pentru compilarea statisticilor.

Tipuri de cookies si scopul acestora :

Cookieuri pentru inregistrare

Atunci cand va inregistrati pe acest site, se genereaza cookieuri care memoreaza inregistrarea.

Cookieuri de performanta

Prin acest tip de cookieuri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.

Cookieuri de analiza a utilizatorilor

Aceste cookieuri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookieuri sunt utilizate doar in scopuri statistice.

Cookieuri pentru geotargetting

Aceste cookieuri sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleasi reclame indiferent de limba selectata.

Cookieuri pentru publicitate

Aceste cookieuri ne permit sa aflam daca ati vizualizat o reclama online, tipul acesteia si timpul scurs de la momentul vizualizarii.

In plus fata de cookieurile setate de MKOR, necesare pentru buna functionare a siteului, utilizam cookieuri setate prin intermediul unor terti. Tertii furnizori ai cookieurilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile de protectie a datelor personale impuse de GDPR.

Lista completa a politicilor de cookieuri ale furnizorilor:

Dezactivarea si refuzul de a primi cookieuri pot face aceasta pagina de internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookieuri de la o pagina de internet anume.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookieurilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.

De asemenea, aveti posibilitatea sa dezactivati fisierele cookie (cu exceptia celor strict necesare pentru functionarea acestei pagini de internet) astfel :

16. PUBLICITATE

Newsletterele MKOR sunt transmise via email prin intermediul partenerilor specializati si agreati de MKOR cat si prin mijloace proprii.

In momentul in care luati contact cu MKOR prin email deja v-ati dat acordul expres pentru a fi contactat de catre MKRO. Optiunea cu privire la acordul emis, poate fi modificata in orice moment, folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau prin contactarea MKOR la adresa contact@mkor.ro. Consultati Politica de Confidentialitate MKOR in acest sens.

Renuntarea la primirea Newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul acordat pentru „Termeni si conditii”

De asemenea, MKOR va transmite mesaje prin email, posta sau sms, in urmatoarele situatii:

 1. Cand primim o cerere pe site;
 2. Atunci cand va inregistrati pentru a participa la studiile MKOR;
 3. Cand avem acordul in prealabil;
 4. Cand organizam promotii;
 5. Cand organizam campanii de PR;
 6. Cand informam despre eventuale schimbari ale termenilor si conditiilor;
 7. Pentru a promova ultimele evenimente la care participă MKOR;
 8. Orice altă situație.

Vă reamintim că în oricare moment aveti dreptul de a fi uitat sau de a va opri orice fel de mesaj promotional din partea MKOR. Pentru mai multe detalii, consultati Politica de Confidentialitate MKOR.

17. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul siteului incluzand, dar nelimitandu-se la logouri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a MKOR, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Aceste elemente sunt protejate de legislatia romana si de textele internationale referitoare la respectarea drepturilor de autor, a marcilor, a desenelor si a modelelor, a brevetelor etc.

Orice reproducere sau reprezentare chiar si partiala prin orice mijloace, realizata fara acordul scris, prealabil si expres al MKORui sau al partenerilor sai unde acestia sunt titulari de drepturi, este interzisa si ilicita. Nerespectarea acestei interdictii constituie o contrafacere sau un act de concurenta neloiala care angajeaza responsabilitatea civila si penala a autorului sau.

Punerea in aplicare a hyperlinkurilor catre orice pagina a acestui site necesita acordul scris, prealabil si expres al MKOR. Utilizarea oricaror informatii de pe site in alte scopuri decat cel consultativ, in special in scopuri publice, comerciale sau umoristice, poate face obiectul unor urmariri penale atat in Romania, cat si in strainatate.

18. DISPOZITII FINALE

MKOR isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a siteului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu MKOR, va rugam sa ne contactati prin email la adresa: contact@mkor.ro, ori prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa din Bucuresti, str Doctor Carol Davila nr 38, in atentia MKOR.

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la, functionalitatea sau imbunatatirea siteului vor ramane proprietatea MKOR.

Acestor Termene si conditii li se adauga Termenii si conditiile de participare la Panelul MKOR, pentru respondentii care intra in contact cu MKOR.