MKOR Consulting va fi prezentă la Business Days Cluj, în perioada 14-15 decembrie 2016.


Update 15 Decembrie: Prezentarea materialului “Micro-moments în Era Digitală” este acum live pe site-ul nostru.


Ediția de anul acesta se va concentra pe transformarea digitală și efectele pe care aceasta le are asupra noastră ca indivizi, ca societate și, în special, asupra organizațiilor din mediul economic. Fondatorul MKOR, Corina Cimpoca, va fi speaker pe parcursul celor două zile unde se va discuta despre principalele trenduri din mediul business și care sunt oportunitățile și provocările generate de fenomenul de tehnologizare.

Despre conceptul de „micro-moments” și UX

În acest context, Corina va adresa miercuri în mod special ideea de „micro-moments” – de la insight la oportunitate de business. În 2016, un trend s-a evidențiat cu preponderență: dezvoltarea și definirea mobilului ca parte din viața noastră.

O strategie coerentă de content marketing, relevantă pentru mediul mobil, poate face diferența în fața raftului pentru client.

Cea de-a doua temă pe care fondatorul MKOR Consulting o va aborda este legată de un domeniu atât de necesar marketingului digital, anume UX sau User Experience.

Deoarece în marketingul digital, ca și în market research, avem tendința de a căuta statistici, Corina va prezenta diferite abordări prin care, ca marketeri și antreprenori, putem crea experiențe memorabile pentru utilizatori.

Corina Cimpoca este orientată către rezultate

Corina Cimpoca este o profesionistă cu peste 10 ani de experienţă în marketing şi cercetare de piaţă. Corina a absolvit facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul UBB Cluj-Napoca, are un masterat în PR la aceeaşi universitate şi un MBA la Cotrugli Business School.

De-a lungul carierei sale, a colaborat cu mai multe organizaţii în calitate de manager de marketing şi PR şi a iniţiat mai multe proiecte antreprenoriale.

Corina a fost implicată în 6 start-upuri până acum: unele au avut succes, din altele a învățat. Experiența afacerilor pe care le-a dezvoltat îi folosește în fiecare zi în proiectele de consultanță pe care colaborează cu clienții săi.

Mai multe despre Corina vizitați pagina de Linkedin, iar despre activitatea MKOR accesați portofoliul agenției.

Despre evenimentul Business Days

Business Days este o platformă de comunicare, informare, schimb de idei, educare și generare de oportunități pentru mediul de business din România.

Scopul Business Days este acela de a contribui semnificativ la crearea unei culturi antreprenoriale sănătoase și la dinamizarea mediului de business din țara noastră.

Pentru a urmări programul speakerilor și evoluția Corinei puteți accesa direct site-ul evenimentului.