Miercuri, 14 martie, MKOR Consulting va împărtăși din experiența proprie și din rezultatele celor mai recente studii realizate. Corina Cimpoca, fondator MKOR Consulting, va fi invitata a două emisiuni de specialitate.

În continuare, îți oferim o serie de motive întemeiate pentru care merită să le urmărești. Întrucât emisiunile vor fi transmise live, acest articol va fi actualizat odată ce livestream-urile vor începe.

MKOR la BiziLive TV

În cadrul emisiunii moderate de Constantin Paraschiv, vei putea afla mai multe despre ce înseamnă MKOR Consulting. Te invităm să urmărești emisiunea pentru a afla povestea noastră (începuturi și provocări), să afli mai multe despre echipa noastră și planurile de viitor.

Corina va vorbi despre serviciile oferite de agenție, despre cele mai noi studii, despre cercetarea de business și despre trendurile anului 2018.

Urmărește emisiunea LIVE, de la ora 11 aici. De îndată ce livestream-ul va începe, el se va încărca pe această pagină.

Strategic Decision Making la Profit LIVE

După amiază, te invităm să afli în premieră rezultatele preliminare ale celui mai recent studiu propriu realizat de MKOR: Strategic Decision Making.

Corina va prezenta impactul pe care studiile de piață le au pentru companiile românești, chiar din perspectiva acestora. Mai mult, prezentarea relevă cine ia deciziile strategice în companiile românești sau ce factori  are managementul în vedere atunci când ia o decizie strategică.

Strategic Decision Making este un studiu realizat de MKOR Consulting pe un eșantion de 252 de companii din România. Respondenții fac parte din toate nivelurile de management, de la antreprenori și top manageri, până la middle manageri. Cu alte cuvinte, persoane cu putere de decizie în companiile lor.

Urmărește prezentarea Corinei la Profit LIVE:

Urmărește-ne în continuare!

Dacă ai găsit utile informațiile prezentate de Corina în cadrul celor două emisiuni, te invităm să te abonezi la newsletter-ul nostru.

Vei primi informații relevante pentru business-ul tău, insight-uri, cât și rezultatele studiilor proprii pe care MKOR le realizează constant.