Participă și Câștigă unul din cele 4 Vouchere Auto Soft de 200 de lei

Opinia ta în urma vizitei efectuate la Auto Soft contează! Pentru ca aceasta să fie cunoscută te invităm să completezi chestionarul următor.

Povestește cum a fost interacțiunea cu serviciile și personalul Auto Soft. Vrem să devenim mai buni și avem nevoie de fiecare opinie pentru a ne îmbunătăți serviciile.

Participă la tragerea la sorți și ai șansa să câștigi un voucher pentru intervenția viitoare! Asigură-te că ai la îndemână devizul primit pentru a completa numărul acestuia.

Completarea chestionarul nu durează mai mult de 5-7 minute.

Ultima extragere

Răspunsurile tale vor fi tratate în conformitate cu legislaţia aplicabilă privind protecţia datelor. Vom păstra răspunsurile tale confidenţiale şi le vom stoca separat de datele tale personale. Datele tale personale sunt anonimizate înainte de a fi transmise terților. Colectăm aceste răspunsuri doar pentru o analiză statistică agregată. Datele tale personale vor fi prelucrate de MKOR Consulting doar pentru scopul acestui studiu. Conform legii 677/2001, poți beneficia de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor sau poți să te opui prelucrării datelor. Ne poți contacta pentru a solicita ștergerea datelor la panel@mkor.ro.

Prin completarea acestui chestionar, ești de acord cu Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate ale Panelului MKOR, precum și cu regulamentul concursului. Dacă nu ești de acord, poți părăsi acum chestionarul.